Мисисипи легализира употребата на марихуаната за медицински цели в сряда.

...
Мисисипи легализира употребата на марихуаната за медицински цели в сряда.
Коментари Харесай

Мисисипи легализира марихуаната

Мисисипи легализира използването на марихуаната за медицински цели в сряда. Така това стана 37-ият щат в Съединени американски щати разрешил използването на канабиса. 

Губернаторът Тейт Рийвс подписа и законопроекта, разрешаващ да се употребява марихуаната за лекуване на тежки болести, като рак, СПИН и заболявания на Алцхаймер, Паркинсон, Хънтингтън, мускулна дистрофия, аутизъм, посттравматично стресово разстройство.

Окончателната версия на законопроекта, призната предходната седмица, е предопределена да ограничи използването на марихуана за забавление и разрешава на пациентите да получават не повече от 28 грама канабис на месец или 3,5 грама ден.

Новият закон влиза в действие неотложно.

Според републиканеца всяко физическо лице може законно да получи здравна марихуана, единствено в случай че е диагностицирано с едно от тежките болести, посочени в законопроекта.  

Трябва да се показва документално уверение, предоставено от лицензиран медицински експерт, при който пациентите се лекуват, а законопроектът изисква канабиса да се получи персонално от съответното място.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР