Мисис България Вселена се разминала на косъм от смъртта по

...
Мисис България Вселена се разминала на косъм от смъртта по
Коментари Харесай

Мисис България в инвалидна количка, размина се на косъм от смъртта

Мисис България Вселена се разминала на косъм от гибелта по време на международния конгрес в Корея, преживявайки тежък случай, падайки от най-високата постройка в Суел - цели 555 метра. Вследствие от рухването на Валери Стефанова й се наложило да седне на инвалидна количка.

" Трябваше да бъде красива фотосесия от върха. Стигнах до такава степен по стъклен мост, може би към 20 метра. Бях толкоз уплашена, че не видях единствената дупка по пътя. Пропаднах, влязох в нея с единия крайник, другият ме задържа. Посинях за минути, качиха ме на инвалидна количка и ми оповестиха, че не мога да отида в Токио. Приеха ме в болница, с дни не ставах ", разяснява миската пред " Телеграф ".

Според миската първата диагноза е сбъркана. " Самата мисъл, че това е най-високата постройка в Корея въобще, ме плаши. Прегледаха ме. Казаха ми, че имам извити връзки на коляното. Имах натъртвания и охлузвания. Оказаха ми нужната помощ на място, пратиха ме назад в България. Беше неприятно, върнах се, продължих възобновяване, само че към днешна дата няма изключително усъвършенстване - кракът ми към момента е издут и вървя мъчно. Потроших се за едната фотография, чак е невярващо ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР