Мисис България Мариана Маринова ще подготвя деца от 4 до

...
Мисис България Мариана Маринова ще подготвя деца от 4 до
Коментари Харесай

Мисис България Мариана Маринова откри детска школа за модели и звезди

Мисис България Мариана Маринова ще приготвя деца от 4 до 14 години за присъединяване в най-престижните международни състезания. За задачата миската сътвори лична Little Beauty Queen Academy.

Обучението ще включва разнообразни детайли като извършения за възстановяване стойката на тялото, асимилиране езика на тялото, подготовка за работата като фотомодел, походка, съгласуваност, етикет, държание в обществото и редица други техники.

Лектори ще разкриват на бъдещите миски и модели тайните на грима, по какъв начин да се грижат за кожата и косатаси, по какъв начин да се държат пред камера, по време на фотоси с фотограф.

Успешно миналите курса деца модели ще вземат участие в конкурс, а спечелилите от него ще имат опцията да пътуват отвън България на едни от най-престижните финали.

Мисис България Мариана Маринова стана изключително известна с работата си като треньор на едни от най-успешните българки показали страната ни на състезания за хубост по света.

В портфолиото си тя има проведени стотици състезания, както у нас по този начин и по света. Самата Мариана взе участие в фешън ревюта, изявленията, фотосесии, реклами.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР