Мишо въвежда основно правило в отношенията си с Блага, а

...
Мишо въвежда основно правило в отношенията си с Блага, а
Коментари Харесай

Изневяра, шпионаж и нови правила в „Не така, брат“

Мишо вкарва главно предписание в връзките си с Блага, а Дидо изневерява на Беатрис в новия епизод на „ Не по този начин, брат “. Задава ли се краят на връзката сред Дидо и Беа, разберете в най-новия епизод на уеб тийн сериала във Vbox7.com

Битката в състезанието по физика сред Мишо и Блага става безмилостно жестока и внася напрежение във връзката им. За да резервира пламъка на любовта, дребният талант вкарва предписание „ без диалози на тематика физика “. Желанието за отличие принуждава Блага да шпионира обичания си, което го изправя пред неосъществим избор. Кое обаче е по-важно за Мишо, Блага или физиката?

Докато дребният талант търси метод да успокои обтегнатите си връзки с обичаната, връзката на Дидо и Беатрис е същинско полесражение. Беа е захласната от мисълта, че по-големият брат ѝ изневерява и стартира да го следи изкъсо. Постоянните ѝ съмнения го напрягат и търпението му е на път да се изчерпа. Дидо излиза на кафе с Таня – главната причина за ревността на Беатрис, и срещата им приключва с целувка.

Докато двамата братя минават през нови премеждия, Дочев и Велева са изправени пред първото си предизвикателство като двойка. След сантиментална кино вечер учителите откриват огромните си разлики в нравствен проект.

Как ще се оправи Мишо с невъзможния избор? Какво накара Дидо да изневери на Беатрис и ще преодолеят ли огромните си разлики Дочев и Велева? Отговорите ви чакат в новия епизод на „ Не по този начин, брат “ първо във Vbox7.com.

Може да следите „ Не по този начин, брат “ всяка сряда във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР