Мишо Шамара и синът му тръгват на турне! Музикалната обиколка

...
Мишо Шамара и синът му тръгват на турне! Музикалната обиколка
Коментари Харесай

Мишо Шамара тръгва на турне със сина си

Мишо Шамара и синът му потеглят на турне! Музикалната обиколка е емблематична, тъй като за пръв път от 25 години рапърите от истинския състав на " Гумени глави " още веднъж се събират. На сцената с изключение на Мишо Шамара ще бъдат Вальо Кита и диджей Дидо Ди. Именно тримата направиха рап гражданска война у нас и продаваха стотици хиляди касетки в края на предишния век, без да бъдат предавани по медиите или да се популяризират.

Биг Ша (Големият Шамар), както е американският прякор на артиста, изненадва с включването в турнета на сина си, който се подвизава като Лил Ша (Малкият Шамар). Женските вокали ще бъдат изпети от Даяна Гиргинова.
На сцената ще се появяват още посетител реализатори, които групата ще резервира като изненада. Турнето стартира на 16 и 17 септември тази година в София, на 23 септември ще пеят във Варна, а ден по-късно ще бъдат в Пловдив. Обиколката продължава с Русе на 29 септември и в Плевен на идващия ден. Финалът на турнето ще бъде в центъра на Лондон на 1 октомври, където към шоуто ще се причислят Боро Първи и Димчоу.

Стартирането на турнето разгласи персонално Вальо Кита, който и до ден сегашен продължава да се занимава с музика.
" Гумени глави " е основана през 1994 година Изпълнителите продават 120 000 копия от дебютния си албум " Квартал 41 ", което ги прави " бащите " на българската рап сцена. В началото на новия век след редица кавги планът замря, а Мишо Шамара емигрира в Съединени американски щати. Затова и завръщането му у нас се чака с голям интерес, написа „ Бъгария днес”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР