Мишо попада в редица комични ситуации, след като не успява

...
Мишо попада в редица комични ситуации, след като не успява
Коментари Харесай

Мишо се превръща в талисман на университета в новия епизод „Унилайф“

Мишо попада в редица комични обстановки, откакто не съумява да смъкна костюма на талисмана на университета в новия епизод на тийн сериала. Как ще се измъкне, гледайте във.

Мишо влиза в ролята на талисмана на университета Скапи без даже да подозира какво го чака. Абсурдната обстановка е налице, а младият първенец не може да разбере за какво неприятностите го следват от всеки ъгъл. Комичните моменти не престават, когато младежът се заклещва в костюма на занимателния амулет.
 Унилайф NOVA
Попаднал в капан без излаз, Мишо, облечен като Скапи, се насочва на лекция. След диалог с Лора , студентът взема решение, че ще отиде на празненство, макар компликациите които изпитва с костюма си. Така Мишо се озовава в центъра на купона и за първи път в университета съумява да притегли женското внимание. Именно това се трансформира в мотив за следващата борба със Стан.
 Унилайф NOVA-->
Конфликтът сред младежите се задълбочава, когато Мишо провокира Стан в директен дуел. Как ще постъпи гаджето на Лора? Ще успее ли Мишо да се измъкне от костюма на талисмана Скапи? Не пропускайте да разберете в новия епизод на тийн комедията “.
 Унилайф NOVA
Не пропускайте да наблюдавате перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета всеки четвъртък от 16:00 ч. във, смехът е обезпечен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР