Мишел Йео, Хю Джакман, Данай Гурира и Дакота Джонсън са

...
Мишел Йео, Хю Джакман, Данай Гурира и Дакота Джонсън са
Коментари Харесай

Мишел Йео ще се присъедини към бизнес и политически лидери на срещата на върха на Global Citizen NOW за борба с бедността

Мишел Йео, Хю Джакман, Данай Гурира и Дакота Джонсън са измежду звездите, присъстващи на събитието през май, търсещи да намерят работещи решения за справяне с проблемите на хранителната неустановеност и изменението на климата.

Носителката на Оскар Мишел Йео, президентът на Ботсвана Мокгуитси Масиси и основният изпълнителен шеф на Verizon Ханс Вестберг са измежду разнообразната група политически, бизнес и филантропски водачи, които Global Citizen ще се съберат в Ню Йорк на 1 и 2 май.

>

Global Citizen NOW обединява авторитетни лица, вземащи решения, и най-големите имена в поп културата, с цел да сътвори „ световен дневен ред за незабавни дейности “.

Срещата ще търси поддръжка за работещи решения за справяне с проблемите на продоволствената неустановеност, изменението на климата и публичното здраве, свързани с крайната беднотия, сподели основният изпълнителен шеф на Global Citizen Хю Еванс.

„ Ние сме фокусирани за придвижване на концепциите, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР