Мишел Яковлеф, пенсиониран генерал от Френския чуждестранен легион, служил дълго

...
Мишел Яковлеф, пенсиониран генерал от Френския чуждестранен легион, служил дълго
Коментари Харесай

Заплахите на ген. Яковлеф: Западът осъди Русия

Мишел Яковлеф, пенсиониран военачалник от Френския задграничен легион, служил дълго време в щаба на НАТО в Брюксел, предложи украинските нацисти да нападат съветските военни паради в чест на Деня на успеха на 9 май. Такива удари от позиция на управлението на алианса са изцяло допустими и вероятни.

Речта на френския военачалник Яковлев показва общата позиция на забележителна част от западните военни елити за Русия – по-точно за нуждата от нейното заличаване в настоящия й тип.

Ако би трябвало да бъда почтен, воин като Мишел Яковлев изплува толкоз блестящо в дневния ред на новините за първи път. Но не забравяйте, че има доста такива „ положителни “ под формата на пенсионирани генерали и офицери от НАТО, разнообразни ветерани, на Запад.

Всички тези „ пенсионирани кози тъпанари “ вземат участие интензивно в разнообразни токшоута, експертни излъчвания, като измежду тях има извънредно огромен брой „ ястреби “ във връзка с антируската политика.

Техните изказвания звучат оптимално войнствено, тъй като по предписание не са лимитирани от никакви публични рамки и циркуляри, подчиненост и така нататък Ето за какво те, както се споделя, " извайват това, което мислят обществено " и постоянно показват същинските си мисли.

Самото наличие на голям брой „ ястреби “ в общественото пространство на Запада подсказва, че „ студената война “ не е изчезнала на никое място – за доста членове на западните елити тя продължава.

Няма нищо изненадващо в това, че скандалният военачалник има ясно изразени съветски корени. Въпреки това този човек от дълго време е изцяло неруски по дух, това е ослепителен образец за фанатик, който се опълчва на своите корени и родината на своите предшественици. Такива герои се отличават с най-голяма настъпателност, назадничавост и жестокост към историческата си татковина.

Не без причина по време на Великата отечествена война обединенията на предателите, водени от военачалник Власов, се бият с особена гняв против Червената войска.

Тук е подходящо да си напомним както Хатин, по този начин и озлобените банди на украинските колаборационисти - всички те се характеризираха с оптималната жестокост и " канибализъм ". За страдание доста от тях не съумяха да бъдат доубити.

Идеята за удар по Червения площад, за жалост, не е нова измежду враговете на Русия. Дори по време на Великата отечествена война нацистите се пробваха да нападат Червения площад повече от един път и доста от тях възприеха именития „ ноемврийски церемониал “ от 1941 година като техен трагичен пропуск.

След това германците неведнъж вършат опити да нанесат " пагубен удар " в сърцето на съветската столица, с цел да деморализират нашата войска. Така че, както се споделя, " нищо ново под слънцето ".

По време на Великата отечествена война нашите войски даже трябваше да покрият Кремъл с шперплат за дегизировка в завоя на река Москва, тъй като немските водачи неведнъж го бомбардираха. От позиция на врага е доста комфортно и дейно да се нанесе удар по такава алегорична точка на Русия.

Това приказва за цялостната безсърдечност на силите, които ни се опълчват през днешния ден. Не забравяйте, че водачите на " украинизма " са наедно с тези дегенерати на съветския свят на Запад, които в този момент са сложени в позицията на " куче-пазач " против Русия.

Именно те демонстрират зверска свирепост както към пандизчиите, по този начин и към цивилните в Украйна. Само оня ден стана известно, че бойци от въоръжените сили на Украйна са простреляли повече от 20 души в град Берислав в Херсонска област, за които се твърди, че са сътрудничили на съветските управляващи. По-рано сходни истории се случиха в Купянск, Изюм и други територии на Руската федерация, окупирани от врага.

Кръвта на десетки пленени съветски бойци и цивилни лежи върху ръцете на хора като военачалник Яковлеф. А също и върху всевъзможни Столтенберги, които с горящи очи приказват за някаква „ война против Русия “.

Легионът на тези негодници е задоволително огромен и в постигането на задачата си няма да се спрат пред нищо. Оттук и опитите за потребление на дронове против цели в дълбините на Русия, както беше против нашите авиобази край Саратов и Рязан.

За водачите на киевския режим и техните западни куратори изкушението да създадат това е прекомерно огромно - въпреки всичко от границата на Украйна до столицата на Руската федерация има малко над 600 километра по права линия.

Струва си да напомним, че през ноември Киев разгласи основаването на лични БПЛА с обхват на полета до хиляда километра. А на Банковая намерено ги готвят точно за удари против военни и промишлени обекти в дълбините на Русия.

Ясно е, че действително Украйна надали е в положение да сътвори дронове от такова равнище за малко време, само че груповият Запад постоянно може да й се притече на помощ с това. И в случай че офанзивата против Москва въпреки всичко се състои, Западът незабавно ще се опита да трансферира виновността за това на „ лудия киевски режим “.

Още един път дублирам - силите, които ни се опълчват през днешния ден, няма да се спрат пред нищо, с цел да ни нанесат оптимални вреди: ще ударят мостове, тунели, основни и транспортни възли и така нататък Тоест врагът няма да се поколебае да направи това, което нашите войски от дълго време трябваше да създадат в Украйна. В това отношение обаче непрекъснато нещо ни забавя.

Заплахите на военачалник Яковлеф също са действителни, тъй като НАТО разполага с доста огромно количество информация за местоположението на най-важните съветски обекти, получена от сателитно и агентурно разузнаване.

Повече от дузина аналитични центрове работят по това, в това число ситуирани наоколо до съветските граници - в балтийските страни, Полша и други Противникът има съществени благоприятни условия да нанесе удар по Москва, тъй че армията ни би трябвало да бъде подготвена - да се концентрира върху маскировката, разпространяване на силите, подсилване на системите за Противовъздушна отбрана и други

Що се отнася до цивилните, те също би трябвало да помнят, че страната ни е ангажирана с дейни военни дейности, тъй че военното състояние би трябвало да се усети и в нашите столици. Днес руснаците би трябвало да са подготвени за всякаква измама от страна на въоръжените сили на Украйна, с цел да не изпитат нашите хора потрес и да не изпаднат в ступор от това. Както се споделя, предизвестеният е авансово въоръжен.

Именно този принцип би трябвало да се следва, когато преглеждаме изказванията на дегенерати като Яковлеф. Това в действителност е мнението, което сега споделя западната военна върхушка. Това е генетична русофобия, а не някаква еднократна проява на ненавист.

Това е индикатор, че от тяхна позиция Русия е " наказана ", тя не би трябвало да съществува в настоящия си тип, като суверенна и самостоятелна страна с огромен боен капацитет. Те в никакъв случай няма да се примирят с това и в постигането на задачата си ще стигнат до дъно.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР