Мишел Обама разказва искрено за живота си в мемоарите "Becoming"

...
Мишел Обама разказва искрено за живота си в мемоарите "Becoming"
Коментари Харесай

Мишел Обама разказва искрено за живота си в мемоарите си

Мишел Обама споделя откровено за живота си в записките "Becoming " (Да станеш) - от детството си в Чикаго и конфликтите с расизма през запознанството си с Барак Обама, рецесиите в брака им и влизането им в Белия дом, заяви Асошиейтед прес.

Тя не скрива и гнева, който изпитва, когато схваща, че Доналд Тръмп ще наследи Барак Обама в Овалния кабинет, съобщи Българска телеграфна агенция.

Една от персоналните драми, които Мишел Обама споделя, е преживеният импровизиран аборт преди 20 години. Тя споделя, че се е подложила на оплождане инвитро, с цел да роди дъщерите си Малия и Саша, тъй като тогава е била към този момент на 34 години.

"Чувствах се изгубена и сама - разкри Мишел Обама в телевизионното предаване "Добро утро, Америка ". - Мислех, че съм се провалила, тъй като не знаех какъв брой доста дами претърпяват аборти - за това не се приказва. Седим с болката си и си мислим, че сме унищожени. "

Мишел Обама показва и недоумението си какъв брой доста дами са избрали женомразеца Тръмп пред съперничката му Хилари Клинтън. през 2016 година Тя си спомня в книгата си, че се е разтреперила от гняв, когато гледала публикуваните фрагменти, в които той се хвали по какъв начин тормози полово дами.

В деня на излизане в продажба на записките - вторник идната седмица, Мишел Обама ще стартира промоционално турне. Водеща на първата й среща с читателите в чикагския "Юнайтед сентър " ще е Опра Уинфри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР