Мишел Кийгън се присъедини към съпругът й Марк Райт в

...
Мишел Кийгън се присъедини към съпругът й Марк Райт в
Коментари Харесай

Марк Райт подкрепя Мишел Кийгън в чужбина, след като тя сподели „ключовия“ аспект от тяхната романтика

Мишел Кийгън се причисли към брачният партньор й Марк Райт в Австралия, до момента в който тя отсъства по работа, откакто преди този момент беше разкрила по отношение на навигирането на връзката им.

Актьорът, на 36 година, преди този момент е снимал в страната в чужбина за първата серия на Ten Pound Poms на BBC през 2022 година Разбра се, че към този момент се е върнала към работата по втората серия на шоуто, която беше оповестена едвам предишния месец.

Бившият член на актьорския състав на Coronation Street удостовери, че се е „ завърнала в земята долу “ в обява в Instagram преди няколко дни. Включва нейна фотография в Сидни, на която се вижда да стои пред стенна живопис на стена.

37-годишният й брачен партньор Марк разкри, че я е придружил в района. Той показа разнообразни изявления от пътуването, в това число фотография от плажа Бонди във вторник сутринта, както и фрагменти на себе си малко след игра на падел.

Съобщено е от хора като OK! списание, че някогашният член на екипа на The Only Way is Essex се е отправил към голф игрище единствено часове след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР