Мишел дьо Нострадам е по-известен като Нострадамус. Той е един

...
Мишел дьо Нострадам е по-известен като Нострадамус. Той е един
Коментари Харесай

България е в центъра на ужасяващо пророчество за 2018 година! Ето какво ни предрече великият Нострадамус

Мишел дьо Нострадам е по-известен като Нострадамус. Той е един от най-великите предсказатели в човешката история. Неговите предсказания освен са доста точни и се сбъдват, само че и засягат огромни интервали от време. Основният му труд „ Предсказания “ е приключен през далечната 1555 година, а в него се съдържат голям брой четиристишия, които са пророчествата на ясновидеца. Проблемът на учените с тези пророчества е, че те са криптирани, т.е., не са съответни, а са обрисувани нереални картини, които учените би трябвало да разшифроват, с цел да получат ясно и изцяло предсказване.

Именно това са съумели да създадат учените. Намерили са смисъла на някои от предсказанията на пророка за 2018 година. За страдание, множеството от тях са неприятни. Ужасяващо знамение касае Съединени американски щати. Според Нострадамус Щатите ще бъдат изоставени от съдружниците си и ще би трябвало да се оправят с два мощни съперника. Учените считат, че става дума за Русия и Китай. Те успокояват, че в писанията на Нострадамус няма нищо, което да сочи нуклеарна война.

Друго ужасяващо знамение касае и нашата татковина.

Учените открили, че пророкът е предсказал редица естествени катаклизми, които ще сполетят Земята през идната година. Наводнения ще залеят цяла Югоизточна Европа, в това число и България. Нострадамус е предсказал и единично събитие, което ще промени образа на планетата ни. Според специалистите, разшифровали думите му, става дума за земетлесение или удар от метеорит. Нострадамус също е предсказал и последствията от световното стопляне, които ще обиден всички страни по света, в това число и България.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР