Misfits победи Fnatic със Здравец Hylissang Гълъбов в последната среща

...
Misfits победи Fnatic със Здравец Hylissang Гълъбов в последната среща
Коментари Харесай

Мишоците си го върнаха, Fnatic ще стартира от нулата

Misfits победи Fnatic със Здравец " Hylissang " Гълъбов в последната среща от постоянния сезон на LEC за тази година. Битката бе тай-брейкър за 4 и 5 място, като от това зависеше позицията на тимовете в плейофната фаза на европейското състезание по League of Legends. След срещата Misfits си извоюва място на Upper Bracket полуфинала, а Fnatic ще срещне Excel в Loser`s Bracket.

Misfits - Gnar (Irrelevant), Poppy (Zanzarah), Sylas (Vetheo), Aphelios (Neon), Yuumi (Mersa)

Fnatic - Ornn (Wunder), Trundle (Razork), Taliyah (Humanoid), Ezreal (Upset), Pyke (Hylissang)

Любимата на Upset - Zeri незабавно бе отстранена от страната на Misfits в опит на отбора да спре превъзходството на немския бот лейнър. Въпреки че в ръцете на гения бе Ezreal, Fnatic заложи на топ лейн първоначално, където Razork и Wunder взеха първите три убийства в играта за сметка на Gnar, игран от Irrelevant.

С растящата икономическа преднина, Infernal Soul и след това Cloud Soul, " оранжевите " продължиха да настъпват по топ лейна. Razork бе погубен, което предразположи към поврат за " мишоците ", които обаче трябваше да разделят мапа заради слабото показване на Irrelevant.

Точно това се и случи, целият състав на Misfits, благодарение на Rift Herald, взе надзор над бот лейн. Авансът на " мишоците " се усилваше след множеството сполучливи борби, дракони и Барон. Мид лейнът на тима Винсент " Vetheo " Бери стана MVP, постигайки и съвсем съвършена статистика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР