Мис Украйна Виктория Апанасенко ще представи страната си на международния

...
Мис Украйна Виктория Апанасенко ще представи страната си на международния
Коментари Харесай

Украйна и Русия ще се борят за титлата Мис Вселена

Мис Украйна Виктория Апанасенко ще показа страната си на интернационалния конкурс за хубост " Мис Вселена " на 14 януари в Ню Орлиънс, написа vesti.bg.

Красавицата сподели своя костюм за кръга с обичайни дрехи. Дрехата е същинско произведение на изкуството, споделя се " Воин на светлината " и предизвика възторг, поради символиката, която носи. Облеклото има богата орнаментика с големи жълти и сини криле. 

В своя Instagram профил мис Украйна написа: " Костюмът " Воин на светлината " символизира битката на нашата страна с тъмнината. Като Архангел Михаил, който пази Украйна. "  Тялото на Виктория е обгърнато в ризница. Монолитният гащеризон пази и обгръща като втора кожа. Множество детайли са обичайни за Украйна. 

Дрехата е на Леся Патока и нейната модна къща " Nagolovy ". Самата Леся финансира изработката на дрехата. Тя е създадена в продължение на четири месеца при рискови условия - без ток, със звука на сирени, на свещи. 

В конкуренцията ще взе участие и Мис Русия Анна Линикова. На състезанието тя ще показа своя костюм " Короната на Руската империя ". 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР