Мис Силикон Виктория Петрова ще съди ревнивата съпруга на любовника

...
Мис Силикон Виктория Петрова ще съди ревнивата съпруга на любовника
Коментари Харесай

Мис Силикон след шамарите от ревнива съпруга: Ще я съдя до дупка

Мис Силикон Виктория Петрова ще съди ревностната брачна половинка на любовника си, която преди седмица я шамароса в центъра на София.

Миската обмисля да заведе дело освен за шамарите, които бясната брачна половинка ѝ е нанесла само че и поради унижението, което е претърпяла.

„ Сцената се разигра пред козметичното ми студио. Пред погледите на най-малко двадесетина души. Няма да оставя нещата по този начин. Като има искания въпросната госпожа, дано се разправя с мъжа си. Нито съм знаела, че е женен, нито пък ме интересува. Ще я осъждам до дупка! “, отсича Виктория.

Припомняме, че миската стана жертва на нападателната брачна половинка на към този момент някогашното си гадже. С него тя бе на отмора в Анталия, написа Хотарена. Мъжът се радвал на ласките на Виктория, само че икономисал детайлности, че е женен и има две деца.

Жена му надушила за връзката му с младото гадже и почнала да следи телефона му. Така стигнала до силиконката. Последвал вманиачен скандал, който опозорената брачна половинка вдигнала на Виктория в козметичното ѝ студио. Виктория била толкоз стъписана, че не съумяла да реагира и даже отнесла няколко шамара.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР