Варненският районен съд призна за виновна за измама и наложи

...
Варненският районен съд призна за виновна за измама и наложи
Коментари Харесай

Ясновидката Мария Магдалена обра златото на две момичета, за да им разваля любовни магии

Варненският областен съд призна за отговорна за машинация и наложи условна присъда на 35-годишна жена, предложила повреждане на любовни вълшебства и заблудила две студентки, с цел да набави за себе си имотна полза. Престъплението е осъществено от 15-и до 25 април 2020 година

На двете девойки и майките им е била породена имотна щета от общо 9400 лв.. Според обвиняването подсъдимата е разгласила oбява в интернет, че скапва вълшебства. Тя се представяла за „ ясновидец Мария Магдалена " с посочен телефон за връзка. С нея се свързали двете студентки, тя им гледала на карти и ги убедила, че би трябвало да ѝ дадат пари и да вземе разнообразни техни движимости, с цел да извърши „ ритуали " и скапе направената им магия. В резултат получила златни украшения, часовници и разнообразни облекла, огромна част от които - благосъстоятелност на майките на двете девойки.

А от съда прецизираха, че сигналът в полицията е бил подаден от едната от майките на студентките, когато схванала, че ѝ е изчезнало украшение. По време на делото златните украшения не са били възобновени от подсъдимата. Присъдата, наложена на 35-годишната жена, е две години отнемане от независимост с четиригодишен изпитателен период. Решението предстои на обжалване пред Окръжния съд във Варна в 15-дневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР