Мис Силикон Катрин Йорданова отрича да е шофирала с 256

...
Мис Силикон Катрин Йорданова отрича да е шофирала с 256
Коментари Харесай

Шефът на ГДНП за смъртта на Пламен Пенев: Полицаите до един момент са реагирали правилно. После адреналинът е взел превес

Мис Силикон Катрин Йорданова отхвърля да е карала с 256 км/ч по автомагистрала „ Тракия “

Има арестуван за убийството на 42-годишния мъж, който беше открит мъртъв преди дни след търсене в Търговище. „ В хода на следствието беше открито, че той е имал близки връзки с негов другар. Имали са общи тематики и най-много ги е свързвала тяхната благосклонност към оръжието. Първоначалната ни версия беше, че може да имат неуредени финансови връзки. В следствие се оказа, че там, където намерихме тялото, в същия ден двамата са стреляли с противозаконните си оръжия. При боравенето с тях причинителят е създал несъзнателен изстрел, прострелял е убития и той е умрял на място “, съобщи пред Нова телевизия шефът на „ Националната полиция " основен комисар Атанас Илков. И двамата мъже са били престъпно проявени.

По проблема със задържането на умрелия след гонка Пламен Пенев, комисар Илков съобщи, че сътрудниците му в Стара Загора не са реагирали вярно

„ Не мога да кажа, че служителите на реда са реагирали вярно, тъй като видяхме, че има пропуски в тяхната работа. До един миг изпълняваха отговорностите си в вярната посока, след това като че ли адреналина взе превес и се стигна до този нежелан край “, уточни той.

Съдебните лекари считат, че Пенев е свален от колата, а петима служители на реда в опит да го арестуват са го затиснали и под тежестта на телата им той е останал без въздух, а белият му дроб е отказал, защото е бил притиснат за дълго.

Илков сподели, че служителите на реда е могло да приложат друг метод, в случай че са знаели, че мъжът е с психологично заболяване. Шефът на „ Национална полиция “ разяснява и проблема, при който мъж твърди, че е дал над 140 000 лева на гадателка в София.

От думите му стана ясно, че е направена инспекция, като е открито, че сагата е почнала в края на 2022 година и е завършила в средата на 2023 година Извършени са две инспекции, които са докладвани на прокуратурата.

За видеото, на което се вижда по какъв начин инфлуенсърката Катрин Йорданова кара 256 км/ч по автомагистрала „ Тракия “, Илков съобщи, че младата жена изрично отхвърля това да е тя.

„ Направена е инспекция, при която е открито, че малко откакто е качила клипа, Йорданова е напуснала страната с различен автомобил. Изчакахме да се върне в България и ѝ снехме пояснения. Разпитан е и нейният татко “, добави още той като изясни, че работата по случая ще продължи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР