Мис Силикон Катрин Йорданов твърди, че колата не е нейна.Колко

...
Мис Силикон Катрин Йорданов твърди, че колата не е нейна.Колко
Коментари Харесай

Мистерия с депутатския стикер на варненската мис Силикон

Мис Силикон Катрин Йорданов твърди, че колата не е нейна.

Колко елементарно е да се сдобиеш с подправен длъжностен стикер на държавна институция? Този въпрос породи в публичното пространство, откакто се появи видеоклип, в който се допуска, че 23-годишната " Мис Силикон " Катрин Йорданова за следващ път кара с превишена скорост. Причината - забележимият стикер на фрагментите с надпис " Република България Народно заседание " на предното стъкло на автомобила.

Допускайки, че е допустимо да е подправен, телизизионен екип ревизира по какъв начин може човек да се снабди с сходен стикер.

Оказва се, че това не е чак толкоз лесна задача.

Проварка на екипа на Българска национална телевизия не открива разгласи за съответния артикул, само че вместо това изникнаха други оферти - стикери на Министерството на вътрешните работи, съобщи Пловдив 24.

Попитахме търговеца дали е допустимо да ни изработят стикер на Народното събрание - отговорът беше негативен.

В уеб страницата на друга компания за стикери за кола по поръчка пък е обозначено, че не оферират цветни такива.

Това не значи обаче, че лидерът на автомобила от видеото не е изработила подобен сама или просто друга компания се е съгласила да го създаде, защото в понеделник следобяд от пресцентъра на Народното събрание потвърдиха, че въпросният стикер, който се вижда на предното стъкло на автомобила, каран от Йорданова, в реалност е неистинен.

Народното събрание осведоми, че стикерът, който е сниман на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на длъжностен автомобил от гаража на Народното събрание.

Пропуските на персоналните коли на депутатите важат единствено за прекъсване на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен следващ номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила.

Допълнителните детайлности за изясняване на съответния случай са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, показват още от пресцентъра на Народното събрание.

Независимо дали става въпрос за подправени стикери на Народното събрание Министерството на вътрешните работи или друга държавна институция слагането им на стъклото на автомобила е неразрешено и предстои на наказания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР