Мис Силикон Жасмина Стоичкова си подари няколко почивни дни. След

...
Мис Силикон Жасмина Стоичкова си подари няколко почивни дни. След
Коментари Харесай

Бременна ли е Мис Силикон Жасмина Стоичкова?

" Мис Силикон " Жасмина Стоичкова си подари няколко почивни дни. След раздялата с последното си гадже тя се радва на свободата си и в женска компания на Халкидики в най-скъпия хотел там.  

Чаровната брюнетка показва висок стандарт на живот на един от най-елитните плажове в южната ни съседка. Не стопира да се хвали със сторита от скъпи заведения за хранене, където се изкушава да си похапва от всичко. Защо ли?! 



Апетитът на хубавицата ускори подозренията, че евентуално е бременна. " От къде този вкус. Да не си бременна ", питат я нейни приятелки в мрежата. Към тази мисъл ни води и фактът, че Жасмина споделя най-вече сторита на пейзажи и храна, само че не и на самата нея. Качила е единствено две нейни фотоси, на които не се вижда нищо в региона на корема. 

" Такова тяло за грях имаш, пък не го показваш. Да нямаме вест и след няколко месеца да дундуркаме бебе ", майтапят се с нея приятелки. С интерес ще следим по какъв начин минава ваканцията на Жасмина и дали ще се осмели да се покаже в цялостен растеж, с цел да забележим дали имаме вест или е единствено плод на клюки и спекулации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР