Mис България за 2019 г. – Радинела Чушева, упорито крие

...
Mис България за 2019 г. – Радинела Чушева, упорито крие
Коментари Харесай

Папараци разкриха истината за гаджето на Мис България, оказа се доста заможен дядо

 Mис България за 2019 година – Радинела Чушева, настойчиво крие гадже в предпенсионна възраст.  Бившата адреналинка от " Господари на ефира " постоянно дава отговор уклончиво на въпроса дали е обвързана. В началото твърдеше, че няма другар, след това лъжеше, че е единствено 10 години по-възрастен от нея, а най-после се оказа, че спи с мъж на най-малко 65 лазарника, до момента в който тя е едвам на 24. Възрастовата разлика от над 40 години очевидно я тормози, по тази причина и се стреми да резервира в загадка връзките си със старчока.

Според осведомени, тайнственият джентълмен на Радинела се споделя Коста, занимава се със строителен бизнес и е много състоятелен. Малка досадна детайлност била, че дядката от години е фамилен, има си деца, а към този момент даже и внуци.

Папараците на " Уикенд " засякоха брюнетката, която наскоро се подложи на пластична интервенция на носа, в известен хотел в морския курорт Св. св. Константин и Елена. Чушева бе придружавана от възрастния си ухажор. Те бяха отседнали дружно в първокласната вила, където цените стартират от 800 лв. на вечер.

През деня Радинела и дядото се забавляваха на плажа, като главно тя пушеше наргиле, а той като всеки възрастен мъж дремваше няколкочасов следобен сън. Само веднъж благодетелят на миската се престраши да влезе във водата, само че му стана неприятно от слънцето и се прибра под чадъра. Загрижената Чушева съществено се тормози, че придружителят й може да получи я инфаркт, я инсулт и бързо-бързо го скри под сянката. Там той продължи да релаксира и да дреме.

След като си починаха добре на плажа, миската и любовникът й се насочиха към близкия ресторант, с цел да похапнат. Там си поръчаха засукани морски специалитети и пиха розе от 130 лв. бутилката, до момента в който предприемачът организираше работни диалози по телефона. Радинела бе избрала за плажен аутфит черно-бял халат и шапка с необятна външна страна, която да я пази от мощното слънце.

На идващия ден двойката още веднъж се появи на плажа. Този път някогашната адреналинка се фръцкаше в бански костюм на английската първокласна фешън къща " Бърбъри ", вер  оятно купени от възрастния спонсор. По едно време музиката се ускори и миската закърши снага пред погледа на доволния дядо. Те не се смущаваха да се опипват и да си разменят милувки.

Изглежда, че любовникът на Радинела е много великодушен към нея. Бившата адреналинка кара джип за към 200 бона, настрана всеки месец е по скъпи почивки в България и в чужбина. Доколото се вижда от фотосите й в обществената мрежа, след престоя си на Сверното Черноморие, тя е отлетяла с дъртото гадже за Турция, по-точно за Кападокия.

Когато завоюва " Мис България " през 2019 година, Чушева си навлече много гневни коменари и обиди. Повечето я укоряваха, че не има нужната визия за сходен тип състезания, само че пък тя самоуверено съобщи, че нападките на зложелателите не я тормозят. Миската не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е препрявала бюста, устните и носа си. Малко по-късно стана ясно, че купата й е купена от заможен ухажор, само че по този начин и не стана ясно кой е той. Сега към този момент мистерията е разгадана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР