Мис България - Свят 2017 избухна със статус в социалните

...
Мис България - Свят 2017 избухна със статус в социалните
Коментари Харесай

Мис България Вероника Стефанова защити модния бранш и се обърна срещу Карбовски

Мис България - Свят 2017 избухна със статус в обществените мрежи, разграничавайки се от думите на Мис България - Вселена 2017 Николета Тодорова, че състезанията се печелят посредством секс.

Вероника Стефанова дефилира на Седмицата на модата в Милано, сега е лице на Sofia Fashion Week, а единствено преди седмица имаше ревюта в Турция. Предстоят й фешън задължения в Казахстан, Австрия и Испания. Ето думите на Вероника Стефанова по отношение на гостуването на Николета Тодорова при Мартин Карбовски:

Здравейте господин Карбовски, Много съм разочарована от предаването, което излъчихте по отношение на състезанията в България и в чужбина. Не считам, че сборен облик за всички миски би трябвало да са девойки, които приказват неща неотговарящи на истината.

Не унищожавайте сферата ни с недостоверна информация. Вместо родителите ни да се гордеят с това, че носим трофеи и почтено представяме страната ни на най-големите конгреси за хубост в света те би трябвало да се срамят, тъй като някой се пробва за популярност да срине имиджа на девойки, които посредством делата си заслужават короните си. Не смятате ли, че е редно да имаме право на отговор? В другите страни ни третират като кралици, обръщат се към нас с послание Мис България, тук ни унижавате и ни приравнявате към най-древната специалност.

Ние сме посланици на българската хубост, обичаи и история пред света, ние сме лицето на страната ни и заслужаваме почитание. Ние не пушим цигари, не вървим по клубовете и не използваме алкохол, ние съблюдаваме интернационален протокол, поддържаме и сътворяваме благотворителни начинания, посредством които оказваме помощ на нуждаещи се, вървим с високо вдигната глава и с горделивост носим в сърцето си България “, написа Вероника
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР