Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева обяви, че се

...
Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева обяви, че се
Коментари Харесай

Мис България си наложи карантина

Мис България си наложи карантина. Теодора Мудева разгласи, че се самоизолира и ще учи за изпити и ще заляга над учебниците, видя HotArena.

„ Оставам у дома и се приготвям за Софийския университет. Ще аплайвам интернационалните връзки и от заран до вечер залягам над учебниците ”.

Това показа миската. Тази пролет Теди е абитуриентка и интензивно се приготвя за изпитите.
„ Подготвям се по-добре и да отстранявам повече внимание на фамилията ми. Заедно гледаме филми, споделяме си приказваме повече смеем се. Излизам единствено до магазина и то небрежно, след това незабавно се прибирам.

Всички се съобразяваме с рекомендациите за хигиена и самоизолация, с цел да се опазим един различен. Нека всички бъдем виновни ”, споделя още Теди.

Заради оставането под карантина у дома, моделката води тежка борба с хладилника, написа „ България през днешния ден ”.

„ Все си мисля какво да си хапна и към края на месеца не знам какъв ще бъде резултатът. Ще си натрапвам режим и домашни тренировки. Ще търча и ще върша нужното, с цел да запазя форма ”, означи с усмивка Мудева.

Миската е под карантина и не върви на учебно заведение, а се приготвя независимо. Тя обаче се надява най-малко абитуриентския й бал да не бъде анулиран. Класът й е трябвало да пътува до турския курорт Мармаис, където съучениците й възнамерявали да отпразнуват бала си, само че е допустимо това да се провали.

Не се знае дали няма да бъде анулирано пътуването. Но най-малко изпращането от учебното заведение би трябвало да се реализира.

Всички се надяваме да се случи. Вече съм поръчала роклята за бала, която е хубава, само че не и от скъпите модели ”, споделя още Мис България 2018.

Теодора е безапелационна, че в случай че не успее да я облече за възможния празник на завършването, то отсега нататък ще й се удаде случай, в който го направи.

„ След това ще подаря роклята си на момиче, което няма опция да си разреши рокля. И ще го направя на драго сърце ”, споделя носителката на купата „ Мис Планет Талант ”, която завоюва в Грузия през 2019 година.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР