Мис България Нанси Карабойчва, която е от лагера на Канатица

...
Мис България Нанси Карабойчва, която е от лагера на Канатица
Коментари Харесай

Бивша Мис България: С мъжа ми сме яли боб и леща всеки ден, бяхме много зле!

" Мис България " Нанси Карабойчва, която е от лагера на Канатица в паметното предава " Фермата " описа за любовта на живота си - брачният партньор й Добромир Димитров.

" Двамата с мъжа ми сме си изцяло задоволителни! Нямаме потребност от другари, нямаме потребност от нищо и от никого! От 13 години сме дружно, през какво ли не преминахме дружно. Любовта ни е доста мощна. Имахме едни 2,3 години, които ни бяха доста тежки. Когато отидохме в Румъния 6 месеца не му плащаха и ядохме фасул и леща всеки ден. Да не приказваме, че живеехме в една дребна стаичка доста дълго време. През всичко сме минали с него! Това просто си е моят човек! ", споделя за перипетиите в живота си Нанси, които е претърпяла дружно с Добромир, който е волейболист.

" Ако той не беше до мен, когато станах " Мис България ", можеше да съм по-голяма кифла през днешния ден. ", смее се Нанси Карабойчева, написа " България Днес ".

Нанси показа, че точно тези компликации демонстрират на двама индивида дали са един за различен или не. В случая на Нанси и Добромир, които имат две дечица, казусът, е ясно, че двамата са един за различен и се обичат абсолютно.

Малко откакто Нанси описа за всичките завършения и компликации, които е претърпяла със брачна половинка си, Нанси падна от високо и си усука коляното. 

" Мис България " се преби брутално по време на борбата за привилегии, като се метна от една стълба, с цел да спести време, само че уви. Нанси бе откарана от лекарския екип на " Фермата " към болница, където да й бъде направена фотография и да стане ясно дали травмата й е сериозна. Ще може ли краставицата да продължи присъединяване си във " Фермата " следва да разберем в идващия епизод.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР