Мис България 2020 знае, че ако иска да е актуална,

...
Мис България 2020 знае, че ако иска да е актуална,
Коментари Харесай

Нов тунинг? Венцислава Тафкова изпъчи дупе и се конкурира с Николета Лозанова

" Мис България 2020 " знае, че в случай че желае да е настояща, би трябвало да е с едни гърди напред. Е, тя към този момент прибегна до промяна за увеличение на бюста, само че някои нейни почитатели заподозряха, че може би има и различен тунинг.

Венцислава Тафкова постна нова фотография, на която театралничи в тил и демонстрира... дънките с висока талия. Акцент във фотото е дупето на миската, за което някои заподозряха, че е ремонтирано. Истината е, че миската не е споделяла, че е правила ъпгрейд на визията си. За последно стана ясно, че Венцислава има нов чифт гърди, които си направи в края на 2021 година Дебютът им беше в столична дискотека, където Венцислава се постара всички да видят, че в града има нови силиконови бомби.

Виж още: Собствен дом и бременност: Тина от " Един за различен " с откровения за новия си живот

 Instagram

Пловдивчанката изпълни пазвата с  375 кубика силикон в гърдите и описа, че е доста удовлетворена от резултатите. " Реших да го направя за свое лично самочувствие и тъй като ми се постановяваше. Свалих доста килограми и трябваше да си направя промяна на бюста. Аз съм " ЗА " корекциите, когато се постановат, както е в моя случай. Всяка жена би трябвало да се харесва и да има самочувствие ", разказа  Венцислава.

Виж още: Грандиозен скандал помрачи Супербоул! Защо цензурираха Кендрик Ламар? 

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР