Мис България 2020 Венцислава Тафкова отново разлюти защитниците на животни,

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова отново разлюти защитниците на животни,
Коментари Харесай

Искат да бесят Мис България заради палто от лисица

Мис България 2020 Венцислава Тафкова още веднъж разлюти бранителите на животни, откакто се появи с палто от лисица, освен това с четвърто за напълно къс интервал от време. 

Моделката пусна селфи от асансьора с новата си облага, цитирайки добре познатия рефрен от коледната ария “Santa baby “: „ Santa baby, just slip a Sable under the tree for me! Been an awful good girl “ (в превод: „ Дядо Коледа, плъзни ми под елхата кожа от норка! Бях извънредно положително момиче “).

На доста хора не им се нрави обстоятелството, че миската се облича с палта, направени от козината на животни. " Тя знае ли какъв брой лисици са били убити, с цел да може да се фука със фотосите си в Инстаграм. Уж миските парадират с благотворителни идея, а най-после се оказват с корави сърца ", пишат в мрежата. 

" Искам я на бесилката тази пача. Толкова безочливо създание не е имало скоро в обществения свят. Заслужава да я разпънат на площада и да я замеряме с камъни или жива да я одерем ". гласи различен коментар.

По всичко проличава, че миската е слушала през тази година, откакто се е намерил някой да й направи сходен безценен подарък. Бърза инспекция сподели, че цената на палтото коства около 1000 лв.. 

Природозащитници дефинираха държанието й като „ извънредно безочливо “, а с тазгодишния си коледен подарък Тафкова отново сподели, че няма да промени нрава си, само че кожите ще ги сменя постоянно. Явно е решила да бъде измежду най-мразените миски с тези свои прояви на безчовечност към животните и възприятията на хората, които се борят за правдивост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР