Мис България 2020 Венцислава Тафкова е запалена пътешественичка. Брюнетката не

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова е запалена пътешественичка. Брюнетката не
Коментари Харесай

"Мис България" смени религията? Топ красавица замени късите поли за важно посещение в джамия

" Мис България 2020 " Венцислава Тафкова е запалена пътешественичка. Брюнетката не стопира с туровете в Европа, само че също си пада много по арабската просвета. Тафкова е чест клиент на Дубай, където всеобщо вървят родните миски, фолк певици и плеймейтки.

В навечерието на коледните празници миската предприе ново странствуване до Дубай, където отпразнува рождения си ден. 24-годишната манекенка несъмнено не страда от липса на пари, само че остава загадка с кого е споделила празника си. Вероятно е с гаджето, само че за момента крие неговата идентичност.

Виж още: Всички желаят Мирела! Звездата от " Игри на волята " влиза в нов проект 

Обиколки по магазините, скъпи заведения за хранене и кифленски фотоси - наложителна част от приключенията на Венци, само че малко по-късно тя показа, че е посетила една от топ локациите в региона. Миската и нейната компания са отишли до Абу Даби, където са посетили Бялата джамия. Някои таблоиди се майтапят, че миската била " сменила религията ", тъй като е закупила особено облекло, с цел да посети вътрешността на джамията.

Известно е, че има строги правила за облеклото на дамите, които няма по какъв начин да бъдат позволени с къси поли, деколтета и разголени ръце. Венцислава се е съобрзила с условието, както се вижда от фотографията, която тя качи в Instagram. Със сигурност миската ни не е сменила религията си и едва ли има такова желание. Всичко е единствено за фотографията и за минутите, прекарани в Бялата джамия.

Виж още: Тежки фасони и съдбовен взор: Симона Загорова е турбо гъзарка в тясна рокличка

Ако желаете да се почувствате като в приказка от " Хиляда и една нощ " или сте обожател на архитектурата, то безусловно би трябвало да посетите Бялата джамия. Храмът е шедьовърът от мрамор, стъкло и камък, а това го прави освен произведение на изкуството, само че и един от най-посещаваните религиозни храмове в света.

Виж още: Здравословни извивки! Тийн звездата Данна изпълня, певицата сподели новата си фигура

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР