Мис България 2020 е една пародия на миска. Венцислава Тафкова

...
Мис България 2020 е една пародия на миска. Венцислава Тафкова
Коментари Харесай

Мис България е пълна помия! Горда е с купеното си тяло и го развява без капка срам, че Бог й е дал грозна обвивка


Мис България 2020 е една подигравка на миска. Венцислава Тафкова всеки ден потвърждава, че не може да мисли съответно.

Както е добре известно, по тялото й има един куп корекции. Това не е тялото, което Господ й е дал, а това, което си е купила. Разбира се, купила го е не със свои пари, а с тези на своите любовници.

Вместо да се завре вдън земя от позор, че няма естествена хубост и всичко по нея е изкуствено, Венци развява купените си цици пред всички. Да, няма смешка, тя се появи на обществено място без сутиен, което е присъщо за най-големите простакеси и леки дами.

Тафкова от дълго време е потвърдила, че е и от двете класи. Че е евтина, от дълго време е ясно. Всеки мъж може да я има, в случай че покаже пълен джоб.  Това е допустимо най-евтиният вид дами, които гледат портфейла на мъжа.

Снимката й без сутиен провокира доста рецензии и като всяка неуверена в себе си жена, тя побърза да я изтрие. Не може обаче да изтрие неналичието на класа от себе си.

Всеобщото мнение е, че Венци Тафкова е измежду най-незаслужилите победителки в „ Мис България ”. Тя нито е красива, нито е умна, а това, което смята, че има като съблазън, е изкуствено.

За жал обаче в България всеки може да пробие или с пари, или с креватни осъществявания. При Венци може би са и двете.

Източник: Crimesbg.com



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР