Мис България 2019 Радинела Чушева представи страната ни на 69-ия

...
Мис България 2019 Радинела Чушева представи страната ни на 69-ия
Коментари Харесай

Радинела Чушева с доста закачлива реакция срещу новата "Мис Вселена"

Мис България 2019 Радинела Чушева показа страната ни на 69-ия конкурс " Мис Вселена " в Съединени американски щати преди днис. Короната завоюва представителката на Мексико Андреа Меса, само че българката впечатли феновете на състезанието с неповторима визия, въодушевена от българските обичаи, в кръга с национални костюми. Месец преди състезанието Радинела Чушева показа, че в презентацията си на надпреварата ще включи тематиката за красивата природа в страната ни, пишат от DarikNews. Тя добави, че " Мис Вселена " е една доста добра опция за младите девойки, защото дава опция те да показват страните си пред една голяма публика.

Виж още:

Когато беше оповестена за Мис България тя получи остри рецензии поради заради корекциите, които има по лицето и тялото си. Това обаче не попречи на представителката на страната ни на " Мис Вселена " да се приготви старателно за състезанието и да се надява да се класира на челна позиция. Радинела за жал обаче отпадна от надпреварата преди да успее да стигне до заключителния стадий. Въпреки това тя не съжалява за нищо и се усеща по този начин, като че ли е напуснала сцената с почетното отличие. Връщайки се у нас, брюнетката показа, че дефинитивно е завършила с този вид надпревари, тъй като е съумяла да стигне до най-голямото, което единствено по себе си е голямо достижение.

Чушева искрено призна, че след 10 дни, прекарани с останалите участнички, тя към момента не знаела коя от тях е мексиканката. Според нея " Мис Вселена " е трябвало да стане филипинката Рабия Матео. Нашенката, която от скоро е магистър по Маркетинг, изрече честното си мнение, че пък новата кралица на хубостта е безлична, наред с подгласничките ѝ. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР