Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в

...
Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в
Коментари Харесай

Огненият ад прогони Мис България от Турция

Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в Турция, които обгърнаха огромна част от локалните курорти.

" Ситуацията беше доста неприятна! Беше си ужасно, валеше дъжд от пепел и се дишаше мъчно ", описа пред " България Днес " Чушева, която се завърна у нас преди ден.

Красавицата, която стана известна като адреналинка в " Господари на ефира ", бе на отмора за повече от седмица в южната ни съседка.

" Вече съм си в България, не беше належащо да прекъсваме почивката си, пожарите се развихриха последните три дни. Не бяхме евакуирани, от хотела не са ни правили инструктаж какво се прави в такава обстановка. Единственото, което стана, е, че екскурзоводът ни информираше ден за ден за настоящата обстановка, като имаше подготвеност за крайни ограничения. Слава богу, не се стигна до такава степен, изкарахме си до дъно почивката, макар че беше доста неприятно, някои хотели до нас бяха евакуирани ", разкрива Радинела елементи за огнения пъкъл, в чийто капан се оказва.

Моделът разяснява, че й е станало извънредно тъжно, откакто видяла хилядите фотоси на изпепелени и обгорени животни, както и на починали хора, пробвайки да спасят сънародниците си.

Преди да стане очевидец на апокалиптичните гледки в Анталия, Чушева почива няколко дни в Кападокия, където лети с балон и получава документ за това. За момента хубавицата не обмисля последващо пътешестване, а е в столицата, където работи.

Вече шести ден турските управляващи се борят с над 100 пожара, обхванали курортите Мармарис, Анталия, Бодрум и огромна част от Южна Турция. Жертвите са над шест, повече от 400 души са потърпевши, двама пожарникари са починали, а хиляди локални са евакуирани от домовете си.

Група български туристи бяха евакуирани поради пожари, обхванали и гръцкия остров Пелопонес. " В събота в близкото село до нас избухна пожар. Духаше мощен вятър, което в допълнение усложняваше обстановката. Температурите бяха високи. Най-лошото е, че огънят ни беше заобиколил, бяхме като в капан и нямаше по какъв начин да напуснем селото. За благополучие, пожарникарите съумяха да потушат пламъците на пътя и бяхме евакуирани ", описа Весела Кацарска. " Горяха към 20 къщи. Имаше и ранени ", сподели още тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР