Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в

...
Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в
Коментари Харесай

Мис България оцеля в пожарите в Турция: Беше страшно!

Мис България 2019 Радинела Чушева оцеля в ужасяващите пожари в Турция, които обгърнаха огромна част от локалните курорти. Красавицата, която стана известна като адреналинка в " Господари на ефира ", бе на отмора за повече от седмица в южната ни съседка, като преди да отиде в Анталия, Радинела посещава за няколко дни Кападокия.

" Ситуацията беше доста неприятна! Беше си ужасно, валеше дъжд от пепел и се дишаше мъчно ", показа пред " България Днес " Чушева, която се завърна у нас преди ден.

" Вече съм си в България, не беше належащо да прекъсваме почивката си, пожарите се развихриха последните три дни. Не бяхме евакуирани, от хотела не са ни правили инструктаж какво се прави в такава обстановка. Единственото, което стана, е, че екскурзоводът ни информираше ден за ден за настоящата обстановка, като имаше подготвеност за крайни ограничения. Слава богу, не се стигна до такава степен, изкарахме си до дъно почивката, макар че беше доста неприятно, някои хотели до нас бяха евакуирани ", разкрива Радинела елементи за огнения пъкъл, в чийто капан се оказва.

Моделката разяснява, че й е станало извънредно тъжно, откакто видяла хилядите фотоси на изпепелени и обгорени животни, както и на починали хора, пробвайки да спасят сънародниците си. Преди да стане очевидец на апокалиптичните гледки в Анталия, Чушева отмаря няколко дни в Кападокия, където лети с балон и получава документ за това. За момента хубавицата не обмисля последващо пътешестване, а е в столицата, където работи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР