Мис България 2019 Радинела Чушева напоследък е доста активна в

...
Мис България 2019 Радинела Чушева напоследък е доста активна в
Коментари Харесай

Радинела Чушева се щракна от скъпарски столичен хотел с чантичка за 15 000 лева

Мис България 2019 Радинела Чушева в последно време е много дейна в обществените мрежи. Животът ѝ протича в извършване на покупки, вървене по скъпи заведения за хранене и почивки с новото ѝ гадже, за което към момента не нищо не знаем. Щом има опция да я води всеки месец на екзотично странствуване, значи може да си разреши доста неща, тъй като миската сега не наподобява да работи.

Виж още: Млад, хубав, синеок! Елвира сподели гаджето, сподели по какъв начин са се срещнали

През последните месеци можем да забележим, че брюнетката се облича единствено в маркови дрешки, а аксесоарите по нея са на едни от най-скъпите марки. От последните ѝ фотоси разбираме, че дамата се е сдобила с чантичка на първокласната марка Chanel, която коства съвсем 15 000 лв.. Чушева не пропусна да я разноски в столичните скъпарски хотели. Е, постоянно може новата облага да е имитация, само че пък с такова гадже сигурно може да си я разреши.

Виж още: Пълен шок: Вероника Стефанова шокира всички с деформираното си лице

Наскоро персоналният ѝ автомобил бе откраднат непосредствено от гаража на половинката ѝ. Надяваме се, в случай че още не е открит, скоро да се снабди с нов. Напоследък стана много съвременно българските звезди да се хвалят с новите си транспортни средства.

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР