Мис България 2019 г., Радинела Чушева сподели поредица от невероятни

...
Мис България 2019 г., Радинела Чушева сподели поредица от невероятни
Коментари Харесай

Радинела Чушева е преобразена, ще представя България на престижен конкурс

" Мис България " 2019 година, Радинела Чушева показа поредност от невероятни фрагменти, на които наподобява повече от съвършено. Красавицата е с изцяло преобразена визия, с помощта на прелестните тоалети, с които е снимала фотосесията. Всъщност зад всичко това стои нещо значимо за нея - присъединяване ѝ в " Мис Вселена " 2020, чийто край ще се организира на 16 май в Холивуд.

Припомняме, че българката бе остро подложена на критика преди време за корекциите си, само че в този момент се надява да се класира на челна позиция и към този момент е почнала с подготовката за своето показване, а от фотосите си проличава, че наподобява прелестно. На фотографията долу виждаме Радинела, която е облечена в красива черна рокля, а на главата си носи обилна корона. 

Виж още:

24-годишната Радинела е уверена в себе си и ще направи всичко допустимо, с цел да показа себе си, само че и страната ни на високо равнище.  Тя е родом от град София, с височина 172 см. и ограничения: 88-62-88. Завършила е бакалавър по публицистика и магистър по маркетинг в УНСС. До юношеска възраст е професионален играч и български медалист по художествена гимнастика. Владее британски и румънски език. През свободното си време обича да се занимава със спортни танци и изобразяване.  

Съвсем скоро писахме, че Радина бе в Дубай, където показва любовта си със своята нова половинка, чието име обаче на този стадий остава мистерия, въпреки някои медии да допускат, че става дума за съветския предприемач Александър Зиковски.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР