Мис България 2017 Вероника Стефанова роди първата си рожба преди

...
Мис България 2017 Вероника Стефанова роди първата си рожба преди
Коментари Харесай

Мис България 2017 Вероника Стефанова роди

Мис България 2017 Вероника Стефанова роди първата си рожба преди минути. Малката Анжела проплака на 29 март в столична болница, научи BLife.

Днес е един от значимите дни в живота на Вероника Стефанова, тъй като на бял свят се появи нейната първа рожба. Вероника споделя, че любовта ражда обич, най-голямата обич! Щастливата майка показа, че няма самообладание да прекара остатъка от живота си със своята щерка. Вероника Стефанова роди крепко момиченце. Името, което избраха дружно с годеника си е Анжела. Честитим на младото семейство и да им пожелаем доста фамилно благополучие! Пожелаваме на Анжела едно нехайно детство изпълнено с доста пакости!

Позната в медийното пространство като Мис България 2017, Вероника приключва своята бакалавърска степен по политически науки, взе участие интензивно в благотворителни акции, взима присъединяване и в всемирски излъчвания. През годините е помогнала на доста девойки да се излекуват от подлата болест – анорексия, даже изнася беседи в учебни заведения в цялата страна. Миналата година Вероника показа в обществените медии, че чака своята първа рожба. Тя разкри и детайлности към предлагането й за брак. Припомняме, че нейният обичан й предложи брак с пръстен, прикрит в парче торта. Дори по време на бремеността тя не понижи своите участия, а се появи бременна в четвърти месец в столицата на модата – Милано, взимайки присъединяване на Милано Фешън.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР