Мис България 2017 Тамара Кочорапова бе прецакана официално за конкурса

...
Мис България 2017 Тамара Кочорапова бе прецакана официално за конкурса
Коментари Харесай

Не искат Тамара Кочорапова на „Мис Свят“! От Лондон питат за втората подгласничка Мис България 2017

Мис България 2017 Тамара Кочорапова бе прецакана публично за състезанието Мис Свят, научи HotArena.

От централата на проявата в Лондон са пратили неофициално запитване дали може втората в БГ конкуренцията – Йовита Георгиева от Бургас да се яви на шоуто по хубост вместо Тамара.

В централата не утвърждават, че името на победителката се свързва със кавги. Затова и отправили запитване дали може да се избегне наличието на сходна участничка и тя да бъде пратена на друга демонстрация, а втората да се яви на международния.

Още с избора на Тамара се развихри скандал. Някои я упрекваха, че носът й е прекомерно огромен, няма фотогеничност. А съвсем всички членове на журито отхвърлиха да са давали своя глас за Тамара. Стигна се до там, че изборът на миската бе даден на прокурор.

Пред „ Телеграф “ представителят на състезанието „ Мис Свят “ за България Страхил Гановски сподели:

„ Някой нещо се е объркал в международната централа. Да, от там ми се обадиха и питаха за абсурда. Аз им обясних обаче, че Тамара по този начин и по този начин не може да отиде на Мис Свят, тъй като на Мис България не се избират участнички за нито един международен конкурс.Ние вършим обособена конкуренция, на която се избират представителки за Мис Свят и Мис Вселена. А за Йовита съм склонен, че е доста красива и би ни показала с триумф на Мис Свят. Бих й дал и без конкурс правото да взе участие там, само че не знам какви са договорите й с Мис Българя и дали тя би се съгласила “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР