Мис България 2015 Марина Войкова стана майка на момиченце, научи

...
Мис България 2015 Марина Войкова стана майка на момиченце, научи
Коментари Харесай

Честито! Мис България Марина Войкова роди дъщеричка

Мис България 2015 " Марина Войкова стана майка на момиченце, научи HotArena. Красавицата стана майка за първи път преди дни.

Благата новина пристигна от самата нея посредством фотография на бебето в персоналния й профил в обществените мрежи. Марина показа кадър на розова ръкавичка и гривна, както и надпис, с който я приветства. " Добре пристигнала на нашата дребна звезда ", написа хубавицата.

След което й се наложи да приема десетки честитки и пожелания за най-щастливия момент от живота си.

Марина и брачният партньор й Давид Бонев посрещнаха с голямо неспокойствие щерка си. Двамата взеха решение да запазят в загадка какво име са избрали за момиченцето, само че споделят щастието си с всички.

И за двамата това е първо дете, като си споделиха заветното „ Да ” точно на Свети Валентин тази година, написа „ Телеграф ”. Тогава двойката подписа цивилен брак, само че мислеха и за църковна женитба.

Изненадващо обаче, новината за бременността на Войкова отсрочи проектите за огромна женитба. Двойката оповести новината за бебето през юли, когато не скриха, че това е най-щастливото събитие в живота им.

Марина призна още, че за нея това е мотив за празник.

„ Не желая единствено едно дете, тъй като считам, е това е смисълът. Не би трябвало кариерата да е преди фамилията.
За мен децата са най-красивото завещание, което оставяме след себе си и част от моята философия за свястно изживян живот ”, съобщи Марина в тв изявление.

Тя не се замая от славата, откакто стана мис България. Точно противоположното – избра да води спокоен и естествен живот, откакто съобщи короната. Войкова не крие и че когато срещнала Давид, била уверена, че това е индивидът за нея.

„ Той е първият, с който почувствах, че искам семейство и дом. Забавен е, мога да се дръзвам с часове. Отговорен е и е реалист. Мога да разгадавам за всичко на него, тъй като знам, че в никакъв случай няма да ме подведе. Амбициозен е ”, не стопира да го хвали Марина.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР