Мис България 2009 Антония Петрова е хвърлила око на футболиста

...
Мис България 2009 Антония Петрова е хвърлила око на футболиста
Коментари Харесай

Тоца сваля Дани Златков, жена му бясна

Мис България 2009 Антония Петрова е хвърлила око на футболиста Даниел Златков, написа Галерия. Блондинката, която неотдавна се изживява като тв водеща на юридическо предаване, била възхитена от представянето на българския Роналдо във ВИП Брадър.

Петрова неколкократно наблягаше в медиите какъв брой му симпатизира, изключително по време на гостуванията си в На кафе.

„ Моят любимец е Дани Златков. За мен той е най-голямата изненада този сезон и единственият, който съумя да се опълчи на началник Петров “, похвали го Антония Петрова.

След излизането на футболиста от Къщата, миската даже се свързала с него, с цел да го поздрави за брилиантното му показване. Комплиментите и свойското поведение на Петрова по никакъв начин не се харесали на ревностната жена на Златков.

Съпругата му Агнес му вдигнала заплашителен скандал, подозирайки го в спекулация с миската. Наложило се Дани да се изяснява като малко дете, само че Агнес по този начин и не му повярвала.

Припомняме, че Златков и жена му имаха проблеми още преди да влезе във ВИП Брадър поради ревността на Агнес. А ползата на Петрова към футболиста била капката, която преляла чашата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР