Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова предсказа победата на Елизабет Кравец

...
Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова предсказа победата на Елизабет Кравец
Коментари Харесай

Тоца защити Елизабет Кравец: Няма значение откъде е, аз как станах Мисис Русия?

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова предсказа успеха на Елизабет Кравец на състезанието за най-красива българка още преди неговия старт. Известната като Мис Крокодил измежду недоброжелателите си перничанка не вижда нищо необичайно в това момиче със разбъркан генезис да завоюва короната.

" Чувствам се прелестно, както всяка година, когато участвам на този конкурс като носителка на купата Мис България 2009. Разбира се, си припомням със страховит сантимент за състезанието, в който аз победих. Тази година ще бъде едно в действителност грандиозно шоу, което нямам самообладание да виждам.

Имам си любимец, да, и това е Мис Варна Елизабет Кравец. Тя, с изключение на, че е доста красива, е и извънредно интелигентно момиче. Другата ми причина е, че през 2012-та година аз, като една чистокръвна българка, завоювах състезанието Мисис Русия.

Тогава в медиите нямаше безусловно никаква отрицателна реакция на тази вест, единствено поддръжка, която ми оказа помощ същата година, участвайки на състезанието Мисис Свят, да стана четвърта като Мисис Русия. Смятам, че едно момиче с украински корени, в случай че е толкоз красиво, може да бъде освен Мис Варна, само че и Мис България.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР