Мис България 2006 Славена Вътова аха да предизвика верижна катастрофа

...
Мис България 2006 Славена Вътова аха да предизвика верижна катастрофа
Коментари Харесай

Славена Вътова пръска сексапил

Мис България 2006 Славена Вътова аха да провокира верижна злополука на централната столична улица „ Оборище “ . Красивата моделка и оценителка в „ България търси гений “ показва пред пешеходците и водачите на преминаващите коли какъв брой интензивно се е трудила във фитнес залата. Тя безусловно пръскаше съблазън, пременена в спортно екипче, горната част от което разкриваше сочния й бюст, а долната наблягаше стегнатото й дупе.

Няколко дни след финала на шоуто Славена товареше багаж в джипа си, а инцидентни минувачи се любуваха на съвършените й ограничения. Изкусителната брюнетка се появи по обед пред входа на тузарската кооперация, в която живее със брачна половинка си Юлиан Цолов и двете им дъщери – Ема и Анна. Облечена с пай прилепнали по тялото й сив чеп и потник, дългокраката хубавица носеше транспарантна кутия с торта и хартиена чанта, от която се подаваха пластмасови кутии с ястие. Бившата миска се стягаше за дълъг път, за морето.

Вътова остави храната на предната седалка до шофьорското място и се върна за още багаж. След десетина минути излезе от входа с две найлонови торби, претъпкани с играчки и плажни такъми. Сложи ги в колата и отново пое към блока. Хубавицата подпря входната врата с камък и още веднъж се качи вкъщи. После пък смъкна пред жилищната постройка три големи куфара и още няколко по-малки пътни чанти.

Вътова придвижи товара на няколко пъти , а по-късно стартира да го трансферира багажника на роувъра си. Докато се чекнеше и се чудеше по какъв начин да намести всички чанти по този начин, че да се поберат, водачите на преминаващите коли забавяха ход, с цел да се насладят на еротичната панорама към изваяното й тяло. Имаше и такива, които внезапно забиваха спирачки и едвам не провокираха верижна злополука. Някои пък бибиткаха с клаксони.

Когато Славена съумя да намести целия багаж в колата, от блока изскочиха майка й и двете й щерки. Четирите дами се настаниха в джипа, а хубавицата даде газ към изхода на София в посока Варна. По-късно Вътова показа в обществените мрежи горещи фотоси от морския бряг в курорта Златни пясъци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР