Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева е ужасно влюбена в

...
Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева е ужасно влюбена в
Коментари Харесай

Ето кой смени сина на Стойчо Младенов при Теди Бургазлиева

Мис България 2002 година Теодора Бургазлиева е извънредно влюбена в брачна половинка си Симеон, призна самата тя в изявление за Би Ти Ви. Двамата се оженили в стъклена черква до океана преди година и сега хубавицата е подготвена да има дете от мъжа до себе си. След като се окичва с короната Мис България, Теди Бургазлиева не е позволена до международния конкурс по хубост на Сейшелските острови. Оказва се, че на 14 година е театралничила гола за наше списание, което е отвън регламента. Въпреки това Теди прави страхотна кариера на модел.
През 2005 година се омъжва за футболиста Александър Младенов, по-големия наследник на именития треньор по футбол Стойчо Младенов, само че скоро по-късно се развежда. През 2010 година сестра ѝ Яна умира трагично от малко познатия синдром на ХЕЛЛП и то по време на бременността. След тази поредност от трагични събития в живота на миската, тя взима решение да замине в чужбина и да стартира нов живот.


Днес една от най-красивите Мис Българии живее в Лос Анджелис със своя нов брачен партньор Симеон. Първоначално Теди се открила в Ню Йорк, само че след това избрала града на ангелите и не съжалява. Работи като бизнесконсултант и написа книга за живота си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР