Мирослав Соколов не смята да се признава пред съда за

...
Мирослав Соколов не смята да се признава пред съда за
Коментари Харесай

Миро след побоя: Съобщих на Мария, че я оставям заради майката на децата ми и тя откачи!

Мирослав Соколов не счита да се признава пред съда за отговорен, макар че това сигурно ще го избави от ефикасна присъда. Той е решен да потвърди, че същинският изверг в цялата тази история е Мария.

Защитата ще развие доктрина, съгласно която певицата е същински нападателната в двойката, а брачният партньор й единствено се е защитавал. Дори към този момент адвокатката на Миро е намерила претекст за целия скандал.

Лихварят е подготвен да твърди, че целият побой над фолк фивата е бил при самоотбрана. Мирослав твърди, че е съобщил на брачната половинка си, че я изоставя, с цел да се върне при някогашната си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, почнала да удря мъжа си, да го наскърбява и той я спукал от пердах, с цел да се отбрани.

Миро не желае да признае, че е пребивал 40-годишната пайнарка. По неговите думи той единствено се защитил, без да я допре.

Припомняме, че Миро и Мария са дружно от 2 години. За този къс интервал тя съумя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая очевидно ще играе роля в съда. Тя още веднъж е приела мъжа си и домашният арест на Миро се организира точно в лицето на първия мъж

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Мария и Миро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР