Мирослав Косатадинов - Миро представя днес, 28 април, новият си

...
Мирослав Косатадинов - Миро представя днес, 28 април, новият си
Коментари Харесай

Любим на цяла България поп певец представя новия си албум

Мирослав Косатадинов - Миро показва през днешния ден, 28 април, новият си събирателен албул " 46 ". Поп артистът ще го направи с концерт в Pirotska 5 Event Center, билетите, за който от дълго време свършиха. На сцената с него ще бъдат страхотните музиканти от SoulBMoll, а водещи на събитието ще са Ники Кънчев и Атанас Стоянов.

Всяка от песните му е " щемпел “ освен в душата на публиката, само че и в историята на българската поп музика. Той е собственик и на най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас, основател на някои от най-вълнуващите и обичани мелодии и текстове, с гений и наличие, които са му спечелили справедливо място на върха.

Като тръгнем от " Някога преди “ – първото му независимо парче след " Каризма “, минем през " Губя надзор, когато “, " Август е Септември “, " Убиваме с обич “, " Гълъбо “, " Печат от моята душа “, " Очите “, " Сувенир “, " Върха на планината “ и стигнем до " Повече “ – дуетът му с ALMA, който стана обичан на милиони българи, Миро може да се похвали единствено с песни – съкровища, оповестяват за събитието от " Вирджиния Рекърдс ". Всички чакаме от години изпълнителят да събере тези бижута на едно място.

Подаръкът е налице – събирателен албум със заглавие, което хем маркира времето, хем бяга от него. " 46 “ на Миро е албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак – " Отначало “, който ще излезе с видео през май.

" Благодаря ви, че сте с мен! С " 46 “ прегръщам и избавям предишното и стартирам изначало. Този албум е признателност за всичко, което е било и всичко, което следва “, споделя Миро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР