Мирослав Иванов, народен представител от ПП-ДБ, Facebook. Заглавието е на

...
Мирослав Иванов, народен представител от ПП-ДБ, Facebook. Заглавието е на
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Не се говори за слона в стаята - Прокуратурата н...

Мирослав Иванов, депутат от ПП-ДБ, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Последните 2-3 дни отчетливо се вижда една наклонност - заобикаля се да се приказва за слона в стаята.

Говори се за часовници, фотоси, парламентарни комисии... да, несъмнено значими тематики. Но най-важната всред тях е за бухалките/чадърите в страната.

И точно тук основна роля играе Прокуратурата на Р. България! Нито един наказан за корупция по високите етажи на властта, макар множеството кавги през последните 10 и повече години! Изтекли записи, смс-и, фотоси, мнения, които недвусмислено демонстрират дейна колаборация сред прокуратурата и политици и политически обединения /Герб-ДПС/.

се извършва от лице, против което има формирано произвеждане за осъществено закононарушение и за възможната му съпричастност към проведена незаконна група!!!

Същата тази прокуратура оказва да подаде оставка!!! Тази институция, от която зависи да имаме без значение следствие - по случаи като този със Семерджиев да вземем за пример (който опустоши и лиши живота на две млади девойки и за който бе открито, че има поставяни чадъри..също като имотния лъжец Мартин Божанов - нотариуса и още десетки, а може би и стотици нарушители, унищожили живота на хиляди българи и покровителствани от политици и прокуратура).

И тук още дълго можем да си приказваме за бухалките и чадърите.

Но въпросът е по кое време публичното внимание ще бъде сложено там, където са същинските проблеми, с цел да не могат Герб и Движение за права и свободи да не престават да се оправдават с: “Ами, не го познаваме ”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР