Мирослав е подсъдим и за това, че около 4:30 часа

...
Мирослав е подсъдим и за това, че около 4:30 часа
Коментари Харесай

Сериозно наказание за дръзкия обирджия на хотелски стаи Мирослав, вършал през лятото в Бургас


Мирослав е обвиняем и за това, че към 4:30 часа същата нощ употребявал дебитна карта, която отмъкнал от потърпевшата и изтеглил парична сума в общ размер от 4150 лева

Въпросната нощ подсъдимият влезнал в хотела с желание да извърши кражба от хотелска стая. Същият минал около портиера, гледайки към мобилния си телефон и се отправил към асансьора, с който се качил на горния етаж, създавайки усещане, че е посетител на хотела. В стая № 107 на първия етаж на хотела били настанени потърпевшата и нейният брачен партньор. По това време в стаята била единствено потърпевшата, която употребила банята. Входната врата на хотелската стая била отключена, защото очаквала прибирането на брачна половинка си. Подсъдимият влезнал през незаключената врата в стая № 107. От дамската чанта на потърпевшата взел портфейла й, с намиращите се в него персонални документи, двете банкови карти, както и листче с написани ПИН-кодове. От хотелската стая подсъдимия взел и мобилният телефон на потърпевшата, след което напуснал хотела с отнетите движимости.

След осъществяване на описаната кражба Мирослав Д. се отправил към бургаския ж.к. "Зорница ". Същият отишъл до банкомат, ситуиран до бл.77 в комплекса и през горепосочения интервал от време употребявал общо 12 пъти дебитната карта, без единодушието на титуляря, като въвел ПИН-кодовете, записани на листче в отнетия портфейл. С откраднатата сума Мирослав Д. си платил няколко месечни наема, купил си облекла, обувки и проиграл останалото в игрална зала.

На Мирослав Д. е наложена и санкция в размер на 500 лева
Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим в затвор. То е постановено след правосъдно съвещание извършено по съкратената процедура.

Присъдата на Окръжен съд - Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР