Мирослав Боршош го е играл комисионер покрай Бойко Борисов Бойко

...
Мирослав Боршош го е играл комисионер покрай Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

Боршош уреждал срещи с кмета Бойко Борисов срещу комисионни между 5000 и 10 000 лева

Мирослав Боршош го е играл посредник около Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, когато днешният министър председател е бил кмет на София.Това описаха пред ПИК очевидци на драмите, които застигнали досегашния на НДК, след които Борисов го натирил от обкръжението си и от пиар екипа си.

Боршош обикалял едри предприемачи и други заинтригувани лица и имм предложил да им уреди среща с Борисов против възнаграждение. Мизата варирала сред 5 000 и 10 000 лв.. По това време днешният фен на културата се водел доближен на кмета и даже се грижел за имиджа му.

В един миг обаче Боршош толкоз се унесъл в комисионерската си интензивност, че предложил да уреди платена среща с Брисов на негов непосредствен другар.

Борисов научил за комисионерската активност на своя имиджмейкър и мигновено го изгонил.

Скандал се разразил и преди този момент, когато чевръстият културтрегер се лепнал и за някакъв предприемач, непосредствен до Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила. Разразилия се след това скандал нямал еднакъв на себе си.

Макар да беше обвързван директно със Съюз на демократичните сили и по-точно с младежката му организация, Боршош комисионерствал крепко и сред новодошлите юпита на Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар... към профила и медиите, с цел да им урежда налог "спокойствие " или имиджови изявления. Пряко ангажирани с обособените случаи си спомнят, че в тези случаи комисионните му варирали сред 10 и 15% от общата сума.

За сходна скица с актьорите и спектаклите и чудовищните суми, изразходвани за тях, загатват и сегашните чиновници на НДК. Само че 10-15% от тези пари оставали за самите артисти, а останалото се прибирало назад. Разкритията в тази посока занапред предстоят, вкючително и със свидетелски разкази.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР