Миро от Каризма“ е измъчван от тежка болест Любимият изпълнител бил

...
Миро от Каризма“ е измъчван от тежка болест
Любимият изпълнител бил
Коментари Харесай

Тежка болест мъчи Миро от „Каризма“!Надява се само на Бог

Миро от „ Каризма “ е малтретиран от тежка болест

Любимият реализатор бил диагностициран с базедова болест от няколко години, доверяват близки на изпълнителя.

Той имал проблеми с щитовидната жлеза, която работела на прекомерно бързи обороти.Това водило до тахикардия, до виене на свят, както и проблеми с очите. С времето те ставали все по-изпъкнали и това си личало незабавно. Заради това, а и от суетност Миро не свалял черните очила.

Именно базедовата болест предиздвикала Миро да спре с алкохолните запои, както и да не приема опиати. Заедно с това той гледал да се храни здравословно, както и да тренира умерено. Болестта обаче провокирала и внезапното му намаляване, което с изключение на естетически промени, довели и до доста здравословни такива.

Ускорената работа на щитовидната жлеза води до забързване на работата на всички органи, което неизбежно води до рискови проблеми със сърцето.

Болестта се овладява с медикаменти или интервенция. Миро залагал на естествените лекове, диетите, както и здравословния метод на живот.

Затова Миро от някогашния дует „ Каризма “ се надявал най-много на Бог, с цел да бъде оздравял. Той  е мощно набожен, а и родителите му се излекували с религия. Баща му бил диагностициран с рак, а майка му претърпяла инсулт, само че в този момент те са в положително здраве, с помощта на мощната си религия.

 

Тагове: Миро от Каризма Миро базедова болест щитовидна жлеза тахикардия черни очила
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР