Мириам Марголис - актрисата, която познаваме като професор Спраут от

...
Мириам Марголис - актрисата, която познаваме като професор Спраут от
Коментари Харесай

Когато Арнолд Шварценегер ти пръдне в лицето

Мириам Марголис - актрисата, която познаваме като професор Спраут от филмите за Хари Потър, разкри в подкаста I`ve Got News For You, че по никакъв начин не й е харесало да работи с Арнолд Шварценегер във фантастичния екшън от 1999 година " Краят на дните ". А повода е повече от основателна и любопитна.
 Арнолд Шварценегер, гостуването му в подкаста на Логан Пол Impaulsive и за какво продължава да тренира
Защо и на 74 Арнолд Шварценегер продължава да тренира

Същински Терминатор

Според думите ѝ, Шварценегер е пръднал върху лицето на актрисата и то не по време на фотосите, а в паузите сред тях.

" Той е прекомерно захласнат от себе си и егото си, и въобще не ми пука за него. И е републиканец, което не ми харесва ", споделя Марголис за Шварценегер. " Всъщност беше много недодялан. Пръдна в лицето ми. Разбира се, и аз пърдя, само че не и в лицата на хората . А той го направи съзнателно, право в лицето ми ", безапелационна е актрисата.
 Снимка 581449

" Играех сестрата на Сатаната и той ме убиваше, тъй че ме сложи в позиция, в която не можех да избягам и лежах на пода. И той просто пръдна - продължи Марголиес. " Не беше по време на фотосите, беше в една от паузите, само че не съм му дала прошка за това. "

" Краят на дните " е режисиран от Питър Хаямс. В него Шварценегер играе бивше ченге, преследващо Сатаната, преди да успее да сътвори Антихриста. Мириам Марголиес се появи като един от помощниците на Сатаната. Актьорският състав на " Краят на дните " включва още Габриел Бърн, Робин Тъни, Кевин Полак и Род Стайгър, напомнят от Variaty.
 Арнолд Шварценегер,
Филмът, в който Арнолд Шварценегер е бил напушен

Когато Дани Девито ти свие номер

Докато Universal залагат доста на " Краят на дните " с регистриран продуцентски бюджет от 100 милиона $, филмът доближи 200 милиона $ в боксофисите в международен мащаб.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР