Мирела от Игри на волята се превръща в топ инфлуенсърка,

...
Мирела от Игри на волята се превръща в топ инфлуенсърка,
Коментари Харесай

Мирела печели хиляди? Топ красавица от "Игри на волята" сбъдна своя мечта

Мирела от " Игри на волята " се трансформира в топ инфлуенсърка, а неотдавна видяхме, че я бива много да бъде и кореспондентка. Именно Мирела хвана микрофона на Vbox7 на финалното празненство за " Игри на волята ". Новата популярност несъмнено ѝ се отразява сносно, а в нета някои пишат, че мацката изкарвала гневни пари.

Виж още: Джаферович последва образеца на Мира! Отвори вратите на жилището си в центъра на София 

Изкусителката сбъдна една своя фантазия, а точно workshop за танци на високи токчета. Всяко момиче знае, че ходенето на токчета изисква малко опит, а за танците... това към този момент е изкуство. Е, Мирела към този момент преподава по какъв начин става магията на танца на тъничък ток.

Виж още: Хапване по двойки: Мани, Фейгин и момчетата дружно в коледен Лондон 

" Щастлива съм, че имах смелостта да сбъдна още една моя фантазия и да покажа на хората изкуството ми. Винаги съм била доста сериозна към себе си и това ме е спирало. Танцът е независимост на душата и там няма правила, можеш да бъдеш който си поискаш, да правиш каквото си поискаш и както го почувстваш ", споделя Мирела за новото си начинание. Е, до момента в който тя се радва на всичко идно, то други се чудят какви пари изкарва 23-годишната красавица.

Факт е, че Мирела демонстрира супер дрешник, купонясва и има обществен живот, само че това не значи нищо. Риалити звездата е работливо момиче, изкарва си парите с труд и никак не се занимава с хейтърски мнения, а още по-малко се рови в непознатите финанси.

Виж още: Паднал ангел: Tattstoner прекали за следващ път, упрекнаха я в седемте смъртни гряха

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР