Мирела от Игри на волята определено стана една от най-следваните

...
Мирела от Игри на волята определено стана една от най-следваните
Коментари Харесай

Опа! Мирела от "Игри на волята" научи какво я очаква през 2023 г. в любовен план

Мирела от " Игри на волята " несъмнено стана една от най-следваните БГ мацки в Instagram. Красивата танцьорка събра много нови фенове, само че и нови злобари.

Годината обаче бе много сполучлива за Мирела, която се трансформира в топ инфлуенсърка и една от обичаните нови риалити звезди. 

Виж още: Романтичната Коледа: Анита и Рачков потвърдиха, че са дружно с нещо простичко

Всички обаче се интересуват от любовния живот на мацката. Припомняме, че тя и Лефтеров бяха гаджета преди влизането им в Игрите. Двата са поставили завършек на връзката си преди присъединяване им, само че в шоуто имаше любовни искри сред нея и различен участник.

Всички видяхме закачките сред Мирела и Валери, само че малко по-късно те изрично отхвърлиха да са задълбочавали другарството си в сантиментален аспект. Пред Vbox7 и Мирела, и Валери споделиха, че са единствено и само другари.

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Везни, ще се завъртите в обаян кръг! 

2023 година обаче вещае единствено и само хубави неща за Мирела. Мацката е изтеглила шанс от баницата, който ѝ предвещава благополучие и нови любовни трепети. За това показа самата Мирела в стори в Instagram и наподобява, че е изцяло подготвена за изпепеляваща обич.

Виж още: Не го прави! Шест мъжки неточности в секса, които дамите не прощават 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР