Мирела и Лефтеров от Игри на волята отново са двойка.

...
Мирела и Лефтеров от Игри на волята отново са двойка.
Коментари Харесай

Втори шанс: Любов избухна в „Игри на волята“

Мирела и Лефтеров от " Игри на волята " още веднъж са двойка. Мацката и здравенякът влизат в шоуто като някогашни, само че излизат като гаджета. Ултрасексапилната брюнетка и музикантът съумяват да намерят пътя към любовта, до момента в който са в риалитито, писа " България Днес ".



Тръпката сред Мирела и Лефтеров пламва още веднъж във формата. Мирела взема решение да даде още един късмет на някогашния си, с който имат бурна обич. Двойката се разлъка по избор на изваяната до съвършество брюнетка. Танцьорката акцентира, че с връзката им е свършено А повода - работохолизмът на мачото.

" Още я обичам ", сподели във визитката си Лефтеров, който не може да прежали хубавицата месеци наред.

 Мирела е най-горещата мацка в

Мирела е най-горещата мацка в " Игри на волята "

И не щеш ли получава късмет да я завоюва още веднъж - в " Игри на волята ". По време на двата месеца, прекарани в изолираност от външния свят, Лефтеров кара знойната танцьорка да си върне възприятията към него.

Музикантът, работил с Галин, Гери-Никол и други реализатори, оказва помощ на сексбомбата със препоръки по какъв начин да постъпи в сложните моменти, до момента в който са в риалитито. Постепенно Мирела преоткрива любовта си към нацепения мачо. И щом излизат от шоуто, още веднъж заживяват под един покрив.

 Мацката е изцяло естествена красавица

Мацката е изцяло естествена красавица

Двойката постоянно е засичана в планината, в компания или уединено. Също по този начин и в заведенията из страната. " Те са родени един за различен ", безапелационни са почитателите на формата, които с неспокойствие чакат да видят момента, когато ще стане ясно, че искрата сред тях още веднъж е запалена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР