Мираслав Иванов, народен представител от ПП-ДБ и бивш зам.-председател на

...
Мираслав Иванов, народен представител от ПП-ДБ и бивш зам.-председател на
Коментари Харесай

Мирослав Иванов, ПП: Старото в БФС остава. Само ще си смени костю...

Мираслав Иванов, депутат от ПП-ДБ и някогашен зам.-председател на Народното събрание, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 


.
Мирослав Иванов, фотография: БГНЕС

 

Номинират те в последния миг, правиш 2-3 месеца акция и п. Колко елементарно било?!

Шегата настрани. Старото остава. Само ще си смени костюма... и прическата. Повече от явно е, че акция - почтена и открита, с разяснение на стратегия и печелене на гласове посредством пояснение на визията за развиване на футбола ни - не е имало. Имало е телефонни позвънявания, пазарлъци и обещания. Избори малко в жанр “Бай Ганьо ”...

Изключително разочароващо. Да имаш опцията да вземеш от новото, модерното, особеното и да гласуваш и да си избереш остарялото, закостенялото, Това, което е поставило ярем на врата на българския футбол и го закотви трайно на дъното.

Все си дублирам: “Дано не съм прав! ”. И все действителността ме удря непосредствено - ами виж индивида, виж и хората до него. И да - Георги Иванов може и да твърдоглав, само че не мога да си показва да има познанията и изобщо потенциала да ръководи БФС. Неслучайно и престоят му като футболист във Франция завърши пагубно - беше въпрос не до футболни умения, а до нрав.

И по този начин - остарялото ще бъде ново. Уж поизлъскано. А Боби Михайлов ще продължава да ни намига предостатъчно. И евентуално международното ще го гледаме отново по тв.
Георги Иванов има шанса да опровергае това. Дано! Както се споделя - летвата от предходното ръководство е поставено толкоз ниско!

И се надявам не той самият да бъде най-големият коректив за себе си (като Боби), а резултатите и мнението на цялото българско общество! Защото футболът е за всички нас!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР