Мира Радева е социолог, но голямата й любов е музиката.

...
Мира Радева е социолог, но голямата й любов е музиката.
Коментари Харесай

Мира Радева: Бях артист още преди да бъда социолог

Мира Радева е социолог, само че огромната й обич е музиката. Вярва, че в никакъв случай не е късно да сбъднеш фантазиите си и да разкриеш същинската си същина. За нея никой човек няма единствено едно лице, а в случай че считаме, че има, значи не желаеме да забележим другото. 

" Да бъда актьор е сбъдната фантазия за мен. Когато човек е направил кариера в една област, а с обич и предпочитание се трансферира на друго поле и го виждат, е извънредно благополучие ", споделя тя пред Нова телевизия.

Спомня си, че още на 4-годишна възраст геният й за сценат е бил открит. " Бях актьор още преди да бъда социолог. От друга страна музиката у дома постоянно е била хубаво прекарване когато сме дружно към масата. Татко изваждаше китарата, вуйна ми, баба ми и майка ми пееха ", споделя Радева. На сцената тя влиза в ролята на Едит Пиаф.

" Във френската музика ме притегля желанието да разкажеш нещо. Едит Пиаф е предвестител на половата гражданска война, проводник на идваща просвета ", счита тя. 

И показва, че се е била отказала от изкуството. " Артистите, които всекидневно са на сцена, мъчно живеят с тази страст. Слагат сърцето си на сцената. Дали обаче обществото ги компенсира за този прочувствен гърмеж? ", пита социологът. И добавя, че след първите си музикални изяви е била доста изтощена прочувствено.

" Социологията е моят олтар, оказва помощ ми даже в спектаклите. Тя е нещо, което в действителност нося в себе си. Ние сме същински живи, до момента в който сме щастливи. А можем да бъдем щастливи единствено когато имаме обич ", споделя още Мира Радева. 

От своя страна композиторът Александър Кипров разрива, че се познава с нея от доста години. " Харесваме се и като хора. Идеята да работим дружно пристигна непринудено. Направихме 2-3 песни, а по-късно пожелах да продължим, тъй като при нас имаше заварка ", посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР